Level 1 | Estli můžu doporučit, začněte chodit do minipivovarů. Vařím pivo v Pivovaru Bašta v Praze, dělám 12° polotmavou, 15° svělou a 12° pšeničný, tudíž něco takového je nejlepší. Velkopivovary jsou hnus, všecko chutná stejně. |
| koleso 6. května 2008, 11:14:36 Ohodnoť (5) (3) | komentáře |
|
Level 2 | Plzeň jen když je pohodička a jinak pana Hlaváčka ( Gambrinus ) na žížu...hodně mi chutná Karlovačko točeno veliko |
| Gundin 13. srpna 2008, 11:35:50 Ohodnoť (1) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Znáš to jak de Pražák, Brňák a Plzeňák do hospody? číšník přijde a prej "co si dáte?" Pražák: "staropramen", Brňák: "starobrno" a Plzeňák: "matonku, prosím" Všichni na něj:"co blbneš, ty si nedáš pivo?" ...a Plzeňák: "když vy ne, tak já taky nic"
PS: Kingfisher! Po pořádně pálivým jídle!
jinak 13ka Svijany |
| EL* 21. května 2008, 22:59:12 Ohodnoť (1) (0) | komentáře |
|
Level 1 | radegast to je chlast... |
| vqlidu 17. května 2008, 23:13:41 Ohodnoť (1) (0) | komentáře |
|
Level 6 | Mně pivo moc netankuje, já mám raději kvalitní domácí mléko. |
| mirek24 18. ledna 2009, 17:37:19 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Na dovolené,na Slovensku jsme chodili na řezané pivo.Myslím,že to byl Zlatý bažant světlý a to tmavé značku nevím.(Možná Svijany)Bylo to tak dobré a tak natočené,že oba druhy piva nebyly spojené,krásně světlý a tmavý pruh.Ani hořké ani sladké,tak akorát.Od té doby,tady v Čechách jsme už na takto točené pivo,aby byly obě vrstvy vidět a bylo tak dobré nenarazili. |
|
Uživatel doplnil odpověď:
18. ledna 2009, 16:16:29 Mě připadalo jako nejlepší- řezané pivo Zlatý Bažant světlý a tmavé Svijany.Bylo to o dovolené na Slovensku.Pivo bylo natočené,takže oba druhy nebyly promíchané,nýbrž bylo vidět pás světlý dole a nahoře tmavý.Bylo to lahodné,ani hořké ani sladké.Od té doby jsme na tak točené pivo nenarazili. |
| aneri 18. ledna 2009, 16:07:56 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | Mě pivo nepřipadá dobré vůbec... |
| Hebrey 17. ledna 2009, 13:26:21 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Braník |
| Greg 16. ledna 2009, 22:13:27 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Mám ráda Plzeň 12° a černého Kozla 10°. |
| tetadana 11. října 2008, 11:54:36 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | 1. Budvar 12°
2. Plzeň
3. Heineken |
| abe 29. září 2008, 14:56:33 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | vychlazena plznička..nad tu neni:) |
| hell 26. září 2008, 17:41:42 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | Gambrinus 12 |
| Farbek 21. září 2008, 11:56:53 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | 11° Starobrno nebo 10° Gambrinus :-) |
| W.erus 5. srpna 2008, 9:58:16 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | Ne že bych nadržoval Plzni, když už tam žiju, ale prostě 12°Pilsner Urquell je jednička... |
| lama1 4. srpna 2008, 16:26:43 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | Z Českých velkopiv určitě Bernard, jinak z malopivovarů jakékoliv nefiltrované, kvasnicové. Z cizích Hoegaarden, čepovaný do namrazených sklenic. Lahodááá;-) |
| headlong 31. července 2008, 21:26:22 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Osobně piju Coronu a nemůžu si stěžovat.. s kamošema si dám gambrinus 10ku ale jinak a pouze koronu |
| iQS 23. července 2008, 16:51:34 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Tak já mám nejradši Radegasta :-) Ale co jsem se přestěhovala, tak nepohrdnu Plzní nebo černým pivem :-D |
| zizi83 15. července 2008, 13:42:19 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | Ja nejradsi Staropramen 10° bo Gambrinus 10°.. z lahvovejch Branika :) |
| freezer 9. července 2008, 0:59:33 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | hlavně když to není "Vyškovskej patok" |
| iHyik 29. června 2008, 20:55:51 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | No na běžné pití každopádně Gambrinus 10°, při sváteční příležitosti Plzeň 12° a při vyjímečném okamžiku Svijany ;o) |
| Hangman 27. června 2008, 21:18:24 Ohodnoť (1) (1) | komentáře |
|
Level 1 | Tak nejčastěji piju Gambrinus 10°, ale když narazím na hospodu nebo restauraci, kde čepujou Svijany, tak jimi nepohrdnu... A taky v blízkosti mého bydliště (Bechyně), konkrétně v Dražíči čepujou kvasnicové pivo vlastní výroby, tuším, že se to jmenuje Lipan. Tu hospodu vřele doporučuji, jmenuje se U Papulky |
| pepe 25. června 2008, 15:15:44 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | plzeň!!! |
| strobl112 25. června 2008, 7:01:53 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | desitka gambrinus, dyt ja na ni vyrostla, clovek tezko meni sve zvyky, ale trinacka takovyho tmavsiho kvasnicovyho...no to bych si dala klidne rict |
| darinka 21. června 2008, 0:00:27 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 4 | Stella Artois, 10 Starobrno. |
| wM 10. června 2008, 7:13:03 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | 12° budvar |
| 1campari 3. června 2008, 17:56:44 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | [1] - Starobrno 11°
[2] - Svijany 13°
[3] - Starobrno 10°
[X] - Brouček Nová Paka (na pití místo vody do práce :)
[X] - Dalešické kvasnicové nefiltrované (sváteční labůžo na střeva...) |
| RooTy 24. května 2008, 14:40:18 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | vychlazená Gambrinus desítka přeciiii :) |
| lolilaa 23. května 2008, 0:27:34 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | radegast, ale dá se pít i prezdroj |
| Fearful 22. května 2008, 16:40:35 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | já osobně dávám přednost 10° a od toho se odvíjí i značka. gambrinus je klasika, staropramen je taky fajn.
tmavé pivo potom krušovice. |
| gato.lince 22. května 2008, 15:09:04 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | Ostravar 12 |
| Aldras 21. května 2008, 23:10:41 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | nejčastěji asi klasika gambrinus 10°, ale chutná mi i tmavý kozel, stella artois a bráník |
| laila 18. května 2008, 21:51:49 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | gambrinus a stela artoa |
| mikole 18. května 2008, 19:32:55 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | rozhodne tocena Plzen 12, uz delsi dobu mi nak uz pivo nejede, ale tohle muzu vzdy je to uplna slast
|
| ilijusin 14. května 2008, 16:03:12 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 5 | Každé ráno Stropramen bude ti stát jako kámen.Jasná 11.ale po 6 vodkách je mě to jedno.Alespoň ve snech to tak je většinou se vožeru s Freddy Krugerem. |
| Big Mummy 12. května 2008, 21:04:42 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | starobrno 11 |
| suchec5 10. května 2008, 19:42:31 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | 12° Pilsner Urquell 4EVER |
| Ron6 10. května 2008, 14:52:18 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 4 | nejlepší je podle mě Plzeň 12-ka |
| Sanka 8. května 2008, 12:42:02 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | Gambrinus 10° nebo Kozel 12° |
| Gollumek.88 7. května 2008, 10:51:04 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | Litovel... |
| banan16 6. května 2008, 17:36:42 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 5 | Plzeň na chuť a Staropramen na žízeň |
| marek 6. května 2008, 16:36:49 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 4 | Tak samozřejmě český pivo je český pivo, ale Stellička vychlazená - točená je to pravý pivní cukrlátko. Spíš bych uvítal rady, který pivko zaručeně nepít :D :D |
| nh4k45i 6. května 2008, 16:11:26 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | zlaty bažant svetly 12° |
| xyzo 6. května 2008, 15:54:56 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | Jednoznačně nejlepší Svijany 10° a jinak Gambrinus nebo Starobrno :) |
| sharinka 6. května 2008, 15:30:32 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | tady v Praze pomalu... ale jsem "odkojen" na RADEGASTu 12°. Radeg proste ruluje svou horkosti :o) Plzen taky dobra a co povazju za patok je zcela jiste takove Krusovicke :o)
|
| soulbringer 6. května 2008, 12:15:01 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | Zkuste Schöfferhoffer nebo Erdinger, kvasničáky. V Praze se na točenej Erdinger stavte třeba v hospodě U Glaubiců na Malostranském náměstí, na Schöfferhoffera U Bílého lva na Břevnově. |
| hovno 6. května 2008, 11:34:05 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | 12-ka Plzen jednoznacne |
| franta 6. května 2008, 11:15:23 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | Radegast.
Život je hořký, bohudík. :) |
| smajl 6. května 2008, 8:01:23 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Já piju převážně Starobrno, to mi chutná nejvíc. |
| mcmichal 5. května 2008, 22:01:20 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 5 | V jedne dobre hospudce v Kostelci nad orlici točej velice dobreho Kozlicka 12°. Lec tady v Praze je hospudka ,,U Hastalskeho dedka" kde maji musketyra a to je posusnanicko |
| grim.reaper 5. května 2008, 21:35:20 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
|