Uživatelé Ptejse Online
Celkem: 0
TOP 10 uživatelé
| 50232 |
| 28697 |
| 26094 |
| 24536 |
| 24105 |
| 22653 |
| 20313 |
| 19152 |
| 15944 |
| 12565 |
Více
Odpověd na otázku: rizoto školních jídelen
Ahoj, hledám recept na rizoto školních jídelen. Vždycky mě moc chutnalo a bylo charakteristické tím, že jakoby ty jednotlivá zrnka byla tak trochu slepena, jakoby tam byla nějaká "omáčka" nebo co já vím... víte někdo co myslím? Poraďte... jak toho docílím? Když dělám rizoto sám tak mám vždycky zrnka oddělená a jakoby se sype a já chci aby z toho byla taková trochu větší kaše... a vrozvaření rýže to asi jenom nebude. :) Děkuji
Odesláno uživatelem hopslik
Do kategorie Jídla a pokrmy 29. června 2009, 20:54:58
|
Level 6 | Nejjednodušší recept jak dosáhnout obdobné konzistence je následující. Rýži vařte trochu déle než je doporučeno, před vařením neproplachujte, jako náplň stačí použít vepřovou konzervu ve vlastní šťávě. Už to není co bývaly, ale o to teď jde. Rozkrájejte obsah konzervy na menší kousky, na pánvičce rozpustit, přidat hrášek a vysypat do ještě horké rýže a důkladně rozmíchat. Pak jen stačí dle chuti doplnit ochucovadla. |
| mirek24 29. června 2009, 22:26:29 Ohodnoť (0) (0) |
|