Nejlepší odpověď:
Level 6 | dosáhnout kvalitní nabobtnání rýže v parním hrnci je dost problém doporučuji standartní metodu. |
| mirek24 22. dubna 2009, 20:39:29 Ohodnoť (0) (0) | |
|
|
Reakce zadavatele otázky:
Pomohla v tom, že ji budu vařit standardně a nebudu si stím lámat hlavu. Mirku, dík.
Odpovědi (7), počet zhlédnutí 3986
Level 5 | rýže se hodinu nevaří, někde musí být chyba |
| thesecond 22. října 2008, 18:30:08 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 4 | parní hrnec zatím plánuji koupit, ale již delší dobu vařím rýži (thajskou jasmínovou a vietnamskou) v páře v normálním hrnci, na jasmínovku dávám vodu v poměru 1:2 někdy i 1:2,5 (aby se správně lepila a šla jít "klacky", předtím ji propláchnu vodou (když je voda čistá tj. průhledná je OK) a pak ji vařím cca půl hodinky, většinou platí, že když se voda úplně vyvaří, rýže je uvařená |
|
Uživatel doplnil odpověď:
8. října 2008, 19:20:36 jinak ta vietnamská (má velká kulatá zrníčka, jsou bílé né takové trošku průhledné, jako normální hypermarketová rýže ze sáčku) je potřeba předtím asi na den namočit do studené vody (při namočení do teplé, stačí poloviční doba), zbytek je stejný a chutí se s obyčejnou nedá srovnat, když je uvařená, tak mohu obrátit mísu s rýží vzhůru dnes a nevypadne ani zrnko (je to obdoba házení špaget na lednici) |
| あきら 8. října 2008, 19:16:27 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | myslím si,že se do hrnce normálně dá voda a dá se to vařit,ale zkušenosti s tím nemám....celkově v parním hrnci se třeba maso(např.hovězí) uvaří dříve,protože je tam větší tlak a při vyšším tlaku se voda vaří při více stupních...caa místo 100C 120-130C |
| krtecka007 5. října 2008, 16:13:27 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 5 | Myslím že na vaření rýže je tam nějaká nádoba a že se stejně vaří ve vodě, ale nejsem si jistý. |
| Archicz 4. října 2008, 17:04:22 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | No to nevím, ale vím, že se tam dají skvěle a rychle udělat brambory. Stačí prej jenom lžíce másla, trochu vody a oloupané brambory, ale nepamatuju si kolik minut to tam nechat. Ale je to prej rychle. |
| cb490763 4. října 2008, 17:01:43 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | Hmm,ja mysím že se rýže ani zdaleka nevaří 1 hod. |
| hekr 4. října 2008, 18:10:22 Ohodnoť (0) (1) | komentáře |
|
|
Poslední tři otázky v kategorii
Ostatní - Jídlo a Vaření
Odstranění lepidla z pánve(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 4. října 2018, 18:40:52 | počet odpovědí: 0)
Kde najdu recepturu na domácí přípravu tekutého jídla MANA ?(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 5. června 2018, 10:15:03 | počet odpovědí: 0)
Ahoj, jaký odšťavňovač si mám koupit?(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 24. září 2015, 19:17:29 | počet odpovědí: 2)