Level 7 | mno... od Jammieho Oliviera :-) oprazis si smes zeleniny - vetsinou te co se prodava jako mrazena. Pripravis si syrove brambory - nakrajis na kosticky. Vezmes alobal, a vytvoris z nej takove kapsy, prelozis ho, dva okraje namazes rozkvedlanym vejcem, znovu prelozis a opet potres vejcem (pouzivas ho jako lepidlo :-) ). Do tyhle kapsy das tu oprazenou zeleninovou smes, kureci kousky, brambory, zalijes troskou oleje, pro chut se dava i cervene vino ale jen trosku, nejake to koreni. Nakonec zalepis vejcem i zbyvajici otvor, kterym si vsechno dal dovnitr, a das do trouby na nejakych 150° az 200°. Jestli je to hotove poznas tak, ze ten pytlik bude nafouknuty, proste se z nej stane takovej skoro mic :-) doporucuju ho dat na plech, aby kdyby se nahodou stalo, ze si nejaky otvurek spatne zalepil, aby ti to nevyteklo do trouby. Podavat tak jak to vytahnes z trouby na taliri. Pak jen nozem rozevres alobal :-) a jak rikaji sefkuchari - Dobrou chut ;-) |
| Gollumek.88 9. května 2008, 20:16:25 Ohodnoť (2) (0) | |
|
|
Level 3 | Nejlepší je podle mě krásně opečené s rejží. A hlavně je nejlepší doma, jinde není nikdy tak dobré. |
| Gorli 25. května 2008, 21:32:07 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Ja miluju kure s kysanym zeli... nachystas normalne kure na peceni, das pod nej brambory a zakryjes ho kysanym zelim a peces... vyborne!! |
| ingrovka 22. května 2008, 10:11:32 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | kureci prsicka nalozit do oleje,grilovaci koreni,sul a pak na pánvi. spolu a bramborama to je skvely... |
| mikole 19. května 2008, 21:04:40 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | najdi si na netu mexicky kure..vynikajici |
| koubic 10. května 2008, 22:12:34 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | nwm |
| Ron6 10. května 2008, 14:52:58 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 4 | Kuřecí prsa zapečené s nivou
-4 kuřecí plátky, sůl, pepř, tuk, niva, 1 vejce
Kuřecí plátky jemně naklepeme a osolíme a opepříme. V misce si nastrouháme nivu a smícháme jí s vajíčkem. Kuřecí plátky opečeme na tuku a asi 10 min dusíme pod poličkou. Pokud chceme tak si můžeme udělat šťávu - půl lžíce rozmícháme s trochou vody a přilijeme do výpeku. Na plátky poklademe strouhanou nivu a nejlépe v troubě zapečeme do zlaté barvy.
|
| zuzka 9. května 2008, 20:25:23 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Naporcuj celé kuře,kup lečo ve sklenici a nalej ho do pekáče.Osolené kuře dej na to lečo a peč v troubě dokud nebude kuře měkké.Musíš kuře tím lečem v průběhu pečení polejvat.K tomu je dobrý bramborový knedlík.Dobrou chuť. |
| monika 9. května 2008, 20:12:36 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 4 | kuře je dobré na jakýkoliv způsob, ať už ho jím teplé upečené nebo studené, jako na Taiwanu ... |
| Sanka 9. května 2008, 19:23:47 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | Osobne kure, koreni na kure a pect..zalezi taky co mas k dispozici, jestli cely kure, nebo treba platky. S platkama se daji udelat velky kouzla, treba s ryzi a kure na kousky je vynikajici zalezitost. |
| qwertz 9. května 2008, 19:19:14 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | kure, maslo, kmin...a peces |
| banan16 9. května 2008, 19:04:26 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | úplne najviac milujem kura so syrom http://www.najrecepty.sk/story.php?id=2633 tu je recept |
| xyzo 9. května 2008, 17:26:47 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
|