Level 4 | 1000g Filé z tresky exclusive Nowaco
100g másla
bylinkové koření
citrón
sůl
900g vařených brambor
300g zmrazených lišek
200g cibule
30g balzamického octa
50g olivového oleje
tymián
sůl
bílý pepř
(10 porcí)
Osušené filé exclusive pokapeme citrónem, osolíme, přidáme bylinkové koření, máslo a připravujeme na páře v konvektomatu 10 min. (Popřípadě v rybí várce).
Jako přílohu doporučujeme bramborový salát s liškami.
Bramborový salát připravíme z vařených brambor do kterých přidáme balzamický ocet, olivový olej, očištěné lišky, které jsme 5 min. restovali na rozehřátém oleji s nakrájenou cibulkou a tymiánovými lístky. Vše zamícháme a dochutíme solí a pepřem.
Doufám, že máš ráda ryby =) Dobrou chuť |