Level 1
|
Jak docílit toho, aby byla svíčková krásně do hněda?
Nejhorší je, když je svíčková blonďatá a jen občas se mihne kousíček mrkvičky.
Odesláno uživatelem icom
Do kategorie Vaření 1. října 2008, 15:49:08
(hodnocení celkem: 3 | počet: 1 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>
|
|
|
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.
Přihlásit pomocí facebooku
|
|
|
|
|
Odpovědi (10), počet zhlédnutí 4261
Level 2 | No já nevím ale tohle se dělá za prvé pomocí karamelu .. A myslím že že se přidává i chleba kvůl barvě. Tady je recept na pravou Svíčkovou a musím říct chutná Fantasticky a má i správnou barvu. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=1068 |
| Goxet 1. října 2008, 17:32:54 Ohodnoť (1) (0) | komentáře |
|
Level 6 | Nejjednodušší je použít hotovou tmavou jíšku v sušeném stavu, dá se běžně koupit. |
| mirek24 8. května 2009, 1:02:44 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | jak hodně opečeš jížku |
| petikj 19. listopadu 2008, 18:42:30 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 4 | barvivo xD |
| Stanli 31. října 2008, 16:35:35 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 5 | hodně mrkve a silný vývar |
| thesecond 22. října 2008, 18:50:46 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Dosti pracné ale nikdy nemíchat a slít bez míchání někdy když je to málo tak pomůže několikrát ponořit rožhavený kus nerezu(vidlička,nůž,i naběračka ,)musí být pořádně nahřátý a když ani to ne tak překořenit a nebo vylít.. |
|
Uživatel doplnil odpověď:
11. října 2008, 14:57:30 chyba odpověď patří když je připálená...nezlobte se..golias |
| golias 11. října 2008, 14:53:37 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | hovězí maso a málo šlehačky....teda myslim :-D |
| krtecka007 5. října 2008, 16:14:35 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | Ahoj, já dělám svíčkovou ze sušené zeleniny. Má krásnou hnědou barvu i chutově je výborná.Skus to, pak písni. |
| Emilini 4. října 2008, 10:51:23 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 2 | kup si hnědou jíšku maj jí v penny |
| cb490763 2. října 2008, 12:00:42 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=493 tady jsem se dočetla, že to je světlá díky drůbežímu masu . Zkus jí udělat z jiného masa. |
| Gollumek.88 1. října 2008, 20:09:13 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
|
Poslední tři otázky v kategorii
Vaření
Kde sehnat kvalitní vybavení na vaření?(odeslaná do kategorie Vaření 14. října 2019, 20:21:54 | počet odpovědí: 4)
poradíte, prosím, ohledně nádobí?(odeslaná do kategorie Vaření 28. ledna 2018, 23:11:19 | počet odpovědí: 0)
Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)