Odpovědi (5), počet zhlédnutí 5971
Level 1 | Záleží na velikosti, na stáří kuřete, na troubě, prostě se to musí hlídat. |
| tetadana 11. října 2008, 11:52:10 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | tak dlho pokjal sa neupecie |
| pani 7. srpna 2008, 9:30:10 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | věšinou ti to napíše sama kuchařka (jako knížka víš?) - třeba dorůžova, dohněda, dozlatova jak chceš
|
| iHyik 29. června 2008, 18:32:57 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | nezalezi od dlzky pecenia ale od teploty, cim vyssia teplota tym mensia sanca ze bakterie preziju, ale vacsina z nich umrie uz pri 100°C |
| xyzo 28. června 2008, 22:52:13 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | v el troube na 150 - 200°C z obou stran. Nejdriv priklopeny v pekaci, a az v pekaci zacne dostavat barvu, tak odklopit vrch a nechat dodelat kurcicku. Zarucene je tim pozabijis. Jinak casove nevim... http://www.google.cz/search?hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&hs=sVF&q=delka+peceni+kurete&btnG=Hledat&lr=
tady uvadi 1h a 10min. Ale zalezi na tom v jake troube, a na kolik a tak... |
| Gollumek.88 28. června 2008, 15:03:51 Ohodnoť (1) (1) | komentáře |
|
|
Poslední tři otázky v kategorii
Vaření
Kde sehnat kvalitní vybavení na vaření?(odeslaná do kategorie Vaření 14. října 2019, 20:21:54 | počet odpovědí: 4)
poradíte, prosím, ohledně nádobí?(odeslaná do kategorie Vaření 28. ledna 2018, 23:11:19 | počet odpovědí: 0)
Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)