Level 5 | Mě chutná nejvíc z www.google.com stačí napsat recepty,online kuchařka či si stáhnou SW.Míň jak minutu.Kdyby to běželo jak má:Anglický rosbíf
Anglický rosbíf : Svíčkovou naložíme do marinády ze sojové omáčky, worchesteru, soli, bílého pepře a trochu oleje (lze přidat i hořčici). V marinádě protočíme špalík masa ze všech stran a dáme do lednice, alespoň na 1 den, aby se do masa vsáklo. Druhý den upečeme. Lze jíst jak studené, tak teplé. 2. způsob: Bifteky s houbami po francouzsku Větší kousky hub cca 40 dkg podusíme na másle s velkou posekanou cibulí a lžičkou octa. Na másle - nebo oleji - opečeme z obou stran bifteky, uschováme je v teple a vypečenou šťávu rozvaříme s 1 dcl bílého vína, přidáme 2 lžíce smetany, udušené houby a opečené maso. Dochutíme solí a pepřem. Bifteky nejsou na houbách, ale s houbami, které musí být ze šťávy vidět. Příloha: vařený brambor a kopeček rýže. 3. způsob: Královská pochoutka Z hov. svíčkové nakr. potř. počet bifteků a připr. jako minutku. Z list. těsta vytvoříme a upečeme košíčky, které naplníme jeřabinovým kompotem. Ty pak položíme na každý biftek. Příloha: Malé vař. brambůrky s tat. omáčkou, kterou obarvíme vmícháním jeřabinového džemu. |