Odpovědi (2), počet zhlédnutí 2768
Level 7 | protože brambora je tvrdá a vejce je tekuté. vejce při ohřátí ztuhne - prostě se zahřeje a ten bílek a žloutek ztuhnou teplem. brambora je tuhá a tím teplem naopak změkne. |
| Gollumek.88 28. května 2010, 12:04:24 Ohodnoť (1) (0) | komentáře |
|
Level 3 | Vsadím se, že v parním hrnci by změklo všechno. Parní hrnec je skutečně geniální vynález :-) http://parni-hrnec.cz/ |
| jangrew 24. října 2016, 16:34:37 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
|
Poslední tři otázky v kategorii
Ostatní - Jídlo a Vaření
Odstranění lepidla z pánve(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 4. října 2018, 18:40:52 | počet odpovědí: 0)
Kde najdu recepturu na domácí přípravu tekutého jídla MANA ?(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 5. června 2018, 10:15:03 | počet odpovědí: 0)
Ahoj, jaký odšťavňovač si mám koupit?(odeslaná do kategorie Ostatní - Jídlo a Vaření 24. září 2015, 19:17:29 | počet odpovědí: 2)