Level 1 | http://ekucharka.net/burtgulas-video-a-obrazek/
super stránky :-)))) |
| zita 22. ledna 2009, 15:29:24 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | no .. tak nejlépe chutná vždy v přírodě, připravený v provizorních podmínkách v kotlíku :-D - a je to to nejjednodušší ;-)
Dle počtu osob si zvolíš i množství surovin - nejlépe je to vždy od oka ;-) cibule, párkový či točený salám, osmahnout na trošce sádla, zasypat červenou paprikou nebo přímo gulášovým kořením, zalít vodou , přidat brambory, nechat povařit, pak zahustit střídkou z chleba. Příp. ještě dochutit, pepřem, chilli, dosolit ;-) - MŇAMKA !!! |
| zizi83 15. července 2008, 13:49:33 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | ahoj nevím pro kolik osob ale pro 3 osoby stačí 1cibule 5 větších brambor gothaj asi 30-40dkg v celku nebo ňákou klobásku pikant špek sladkou červenou papriku a hladkou mouku na zahuštění.Do kastrolu dáme tochu oleje nebo sádla kdo co má radši natom zpěníme na kostičky nakrájený špek a cibuli nakrájenou najemno potom brambory pokrájené na kostky a salám nebo klobásu posypem červenou paprikou trochu osmahnem a zalijem vodou osolíme opepříme můžem přidat i bobkový list tak 3listy má to lepší chuť povaříme do měkka pak zahustíme hladkou moukou rošlehanou ve studené vodě přeji dobrou chuť |
| Rendýsek 2. června 2008, 13:33:00 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Klasický hospodský buřt guláš:
Osmahnout nakrájenou cibuli,přidat nakrájený na kostičky jakýkoliv měkký salám či klobásu typu točený,párkový apod.,osmahnout spolu,přidat česnek podle chuti, červenou papriku,promíchat a zalijeme vodou,přidáme syrové nakrájené brambory na kostičky,masox,kmín drcený a vaříme až brambory změknou,pak zasypat při varu hotovou světlou jíškou,povaříme ještě tak asi 5 minut,podle chuti dodat majoránku.Dobrou chuť přeji. |
| jaa 28. května 2008, 13:25:00 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 3 | http://recepty.vareni.cz/burtgulas/ a čti si =) |
| lolilaa 23. května 2008, 3:20:58 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | nahádfžem tam všetko čo nájdem v skrini a varím |
| xyzo 6. května 2008, 15:54:17 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Osmahnes burty spolu s cibulkou, pridas vodu, brambory, ochutis sladkou paprikou, pepr, sul a nechas povarit. Muzes pridat jeste masox, pak zahustis hladkou moukou a je hotovo. |
| franta 5. května 2008, 23:32:44 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 5 | Zajit si do hospody na pravej hospodskej burtgulasek |
| grim.reaper 5. května 2008, 23:07:12 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | Nikdy jsem ho nevaril, ale tento navod mi prijde relativne jednoduchy:
Ingredience:
6 špekáčků
8 velkých vařených brambor
2 menší cibule
3 lžíce oleje
3 lžíce rajského protlaku
200 ml mléka
100 ml smetany ke šlehání
pepř
sůl
Příprava:
Cibuli nakrájíme nadrobno, oloupané špekáčky a brambory na tenká kolečka. Cibuli zesklovatíme na oleji, přidáme špekáčky a brambory, promícháme a zalijeme mlékem. Rajský protlak smícháme se smetanou, dobře rozšleháme vidličkou, přidáme k jídlu, osolíme, opepříme a asi 10-15 minut na nízké teplotě provaříme.
Zdroj: Recept pochází z jakési dětské kuchařky (přesně bohužel nevím). Jde o trochu "netradiční", ale zato absolutně nejrychlejší přípravu "buřtguláše", ovšem s překvapivě chutným výsledkem...
http://recepty.labuznik.com/recept/26912-Burtgulas_podle_mych_deti |
| qwertz 5. května 2008, 22:41:11 Ohodnoť (2) (2) | komentáře |
|
|