Odpovědi (3), počet zhlédnutí 10157
Level 1 | Namarinuj. Marinad je spousta. zalezi na tobe. 24h staci. Opec na hodne horkym oleji ze vsech stran. Dej na rost do trouby. stava musi odkapavat pryc. Pec na 55 stupnu asi tak 15 hodin. Nejlepsi kdyz mas termojehlu,to pak nemusis hlidat.Neni to nejrychlejsi,ale stoji to zato. |
| 54321 8. února 2009, 20:56:51 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 7 | jj... staci jen trochu Googlovat...
a) klasikca priprava zde: http://www.apetitonline.cz/recept/1266/klasicky_rostbif.html
b) a nebo forum labuzniku: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=111 |
| soulbringer 1. září 2008, 16:58:59 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 5 | Mě chutná nejvíc z www.google.com stačí napsat recepty,online kuchařka či si stáhnou SW.Míň jak minutu.Kdyby to běželo jak má:Anglický rosbíf
Anglický rosbíf : Svíčkovou naložíme do marinády ze sojové omáčky, worchesteru, soli, bílého pepře a trochu oleje (lze přidat i hořčici). V marinádě protočíme špalík masa ze všech stran a dáme do lednice, alespoň na 1 den, aby se do masa vsáklo. Druhý den upečeme. Lze jíst jak studené, tak teplé. 2. způsob: Bifteky s houbami po francouzsku Větší kousky hub cca 40 dkg podusíme na másle s velkou posekanou cibulí a lžičkou octa. Na másle - nebo oleji - opečeme z obou stran bifteky, uschováme je v teple a vypečenou šťávu rozvaříme s 1 dcl bílého vína, přidáme 2 lžíce smetany, udušené houby a opečené maso. Dochutíme solí a pepřem. Bifteky nejsou na houbách, ale s houbami, které musí být ze šťávy vidět. Příloha: vařený brambor a kopeček rýže. 3. způsob: Královská pochoutka Z hov. svíčkové nakr. potř. počet bifteků a připr. jako minutku. Z list. těsta vytvoříme a upečeme košíčky, které naplníme jeřabinovým kompotem. Ty pak položíme na každý biftek. Příloha: Malé vař. brambůrky s tat. omáčkou, kterou obarvíme vmícháním jeřabinového džemu. |
| Big Mummy 28. srpna 2008, 21:10:34 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
|
Poslední tři otázky v kategorii
Vaření
Kde sehnat kvalitní vybavení na vaření?(odeslaná do kategorie Vaření 14. října 2019, 20:21:54 | počet odpovědí: 4)
poradíte, prosím, ohledně nádobí?(odeslaná do kategorie Vaření 28. ledna 2018, 23:11:19 | počet odpovědí: 0)
Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)