Level 1
|
čo dávate do jedál aby mali takú dobruú domácu chuť ,čo v kuchárke neni?
Uživatel doplnil otázku:
14. února 2012, 12:57:56 viem že je to moc zovšeobecnené ale neviem jedlo koncovo dochutiť,alebo tam dám niečo navyše..pomôžte ak môžte,dakujem
Odesláno uživatelem 22divine
Do kategorie Vaření 14. února 2012, 12:56:04
(hodnocení celkem: 0 | počet: 0 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>
|
|
|
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.
Přihlásit pomocí facebooku
|
|
|
|
|
Odpovědi (3), počet zhlédnutí 3037
Level 3 | Tak chuť dodá třeba i parní hrnec. Nezdá se to, ale mně to voní tak po domácku právě, ta dušená zeleninka mi připomíná polévku od babičky :-) http://parni-hrnec.cz/ |
| jangrew 24. října 2016, 16:37:01 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | lásku k těm, pro které vařím :-) |
| Anežka26 3. října 2012, 16:37:44 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
Level 1 | Ahojda, na dochucení přidávám různé bylinky ze zahrádky,kde jich mám cca 20 druhů, a to buď čerstvé nebo mix zamražených s podílem panenského olivového oleje. Dále používám domácí redukci z masa, tzv. demiglace (různé druhy)nebo se dá evt. nahradit hotovými z e-shopu. Důležitý je také pomalý způsob vaření (pečení), karamelizace. Odborník by vyjmenoval více možností, no já si vystačím takto. Zdraví a hodně radosti z vaření přeje Lily.
|
| Lily 26. července 2012, 13:24:40 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
|
Poslední tři otázky v kategorii
Vaření
Kde sehnat kvalitní vybavení na vaření?(odeslaná do kategorie Vaření 14. října 2019, 20:21:54 | počet odpovědí: 4)
poradíte, prosím, ohledně nádobí?(odeslaná do kategorie Vaření 28. ledna 2018, 23:11:19 | počet odpovědí: 0)
Jaký je rozdíl mezi pánví s keramickým a s mramorovým povrchem?(odeslaná do kategorie Vaření 15. prosince 2016, 17:51:22 | počet odpovědí: 0)